header Boukje'S Art

English English

Home
Abstract-figuratief
Olieverf
Acrylverf
Uitleg kunstwerken
Intuïtieve kunst
In ontwikkeling
Lamp 'Join the Flow'
Over Boukje
Exposities
Huurkoopregeling
Contact
Links

Laatst bijgewerkt op:
27-08-2015

Huurkoopregeling

Ben je geïnteresseerd in een kunstwerk, maar is het betalen van de hele verkoopprijs in een keer een belemmering? Dan kan ik tegemoet komen met een aantrekkelijke huurkoopregeling. Met deze regeling hoeft maar een klein bedrag per maand te worden betaald.

Het werkt heel eenvoudig. De huurkoopovereenkomst wordt ingevuld en getekend. Bij het meenemen/afleveren van het kunstwerk wordt een aanbetaling gedaan van 10%. Het resterende bedrag wordt in maandelijkse termijnen betaald. De hoogte van dit maandbedrag wordt samen bepaald.

De maandelijks betaalde bedragen worden afgetrokken van de koopprijs. Na betaling van de laatste huurtermijn wordt het kunstwerk jouw eigendom.

Er is altijd het recht om de verschuldigde koopprijs op elk gewenst moment volledig te betalen onder aftrek van de betaalde huurtermijnen.

Er zijn dus geen extra kosten en je kunt meteen genieten van het kunstwerk.

De huurkoopovereenkomst is door de NABK opgesteld. De overeenkomst is enerzijds klantvriendelijk en in gewoon Nederlands opgesteld en anderzijds is de overeenkomst degelijk en juridisch sluitend.

Interesse? Neem voor meer informatie contact met mij op.